Lacerta Prime ED dvogledi daju vrhunsku kvalitetu za vrlo povoljnu cijenu.

ED leće su izrađene od posebnog stakla koji smanjuje kromatsku aberaciju i daje kristalno čistu, oštru i kontrastnu sliku. Promjer objektiva 42 mm omogućuje sjajnu sliku u uvjetima slabijeg svjetla, ali omogućuje lakšu prenosivost od većih 50 mm modela. Zbog toga je ovaj dvogled idealan za izlete, šetnje po prirodi, putovanja, pa i astronomiju. Kvalitetni antirefleksivni premazi omogućuju odličnu svjetlosnu propusnost bez refleksija. Okulari imaju ugrađena sjenila koja se mogu po potrebi izvući za smanjenje refleksija i bolje pozicioniranje oka, ili spustiti za osobe koje moraju koristiti naočale. Dvogled je punjen dušikom i vodootporan.

Dvogled se isporučuje s torbicom, a poklopci objektiva su pričvršćeni za tijelo dvogleda, što znači da ih nećete zagubiti i tražiti gdje ste ih odložili.

Ovaj dvogled preporučamo istinskim zaljubljenicima u prirodu, bilo da uživaju u gledanju ptica ili prekrasnim pejzažima tijekom planinarenja. Zapamtite, kvalitetan dvogled je investicija za cijeli život!