Teleskop centar logotip
0,00  0

Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Uvjeti poslovanja i korištenja web trgovine teleskopcentar.hr

Internetska stranica i s njom povezana internetska trgovina teleskopcentar.hr (u daljnjem tekstu: web stranica i web shop) u vlasništvu je trgovačkog društva Ganymedes d.o.o. (u daljnjem tekstu: prodavatelj). Korištenje internetske stranice i trgovine regulirano je ovim Uvjetima. Smatra se da su korisnici web stranice i web shopa teleskopcentar.hr upoznati s ovim Uvjetima te da ih u cijelosti prihvaćaju. Prodavatelj zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta u bilo koje doba bez obaveze prethodne najave te se ne može smatrati odgovornim za moguće posljedice tih izmjena. Izmjene stupaju na snagu objavom na web stranici teleskopcentar.hr.

Prodavatelj ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu koja eventualno može nastati korištenjem web stranice i web shopa teleskopcentar.hr, bilo korisniku/posjetitelju bilo trećoj strani. Također, prodavatelj se ne može smatrati odgovornim za štetu koja nastane zlouporabom sadržaja ili funkcionalnosti web stranice ili web shopa teleskopcentar.hr. Prodavatelj se ne može smatrati odgovornim za bilo kakav oblik štete nastale nepravilnim ili zlonamjernim korištenjem proizvoda koji su na prodaji u web shopu teleskopcentar.hr niti štete nastale tvorničkim defektima proizvoda.

Sadržaj web stranice i web shopa teleskopcentar.hr, gdje nije drugačije naznačeno, zaštićen je autorskim pravima i nije ga dopušteno reproducirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji način suprotan ovim Uvjetima. Komercijalni promotivni materijali koji se odnose na pojedinačne proizvode vlasništvo su njihovih proizvođača. Vizualni identitet, brand i autorski sadržaje na teleskopcentar.hr (tekstove, savjete, recenzije, fotografije, ilustracije i srodne sadržaje) nije dozvoljeno preuzimati, distribuirati i reproducirati bez izričite dozvole prodavatelja.

Korištenjem web stranice i web shopa teleskopcentar.hr korisnici se obvezuju na prihvaćanje ovih Uvjeta i korištenje usluga dostupnih na web stranici i web shopu teleskopcentar.hr u skladu s ovim Uvjetima.

Uvjeti kupnje i prodaje

Glavna obilježja proizvoda navedena su u opisu pojedinačnih proizvoda na web stranici Teleskop centra. Fotografije proizvoda ne moraju uvijek u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Budući da proizvođači povremeno vrše manje izmjene i ažuriranja na proizvodu ili dodacima koji se isporučuju uz proizvod, prodavatelj se ne može smatrati odgovornim za takve izmjene.

Kupovina preko web shopa moguća je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Nakon izvršene narudžbe kupac će elektronskom poštom biti obaviješten o potvrdi narudžbe i slanju pošiljke. Ako iz bilo kojeg razloga nije moguće odmah isporučiti određeni proizvod, prodavatelj će kupca kontaktirati u vezi daljnjeg dogovora.

Cijene izražene na web stranicama Teleskop centra su u valuti euro (EUR) te uključuju PDV. Proizvodi se naručuju kreiranjem web narudžbe stavljanjem proizvoda u virtualnu košaricu na stranicama web shopa. Narudžba se završava nakon upisa svih traženih podataka te klikom na opciju NARUČITE čime se smatra da su kupac i prodavatelj sklopili ugovor o kupoprodaji.

Narudžbe se šalju isključivo nakon izvršene uplate cjelokupnog iznosa (karticama online ili uplatom na račun) ili odabirom plaćanja pouzećem. Naručeni proizvodi mogu se osobno preuzeti na adresi trgovine Teleskop centar, Fra Grge Tuškana 31, Zagreb. Ako kupac prilikom dostave iz nekog razloga ne preuzme pošiljku te se ona vrati, prodavatelj više neće ponavljati dostavu. Ako kupac zatraži ponovnu dostavu, prodavatelj zadržava pravo na naplatu dodatnih troškova dostave. U slučaju da kupac narudžbu obavljenu preko web shopa, e-maila ili telefonski odluči preuzeti i plaćanje izvršiti u trgovini Teleskop centra, kupac je dužan obavijestiti prodavatelja o roku ili datumu preuzimanja narudžbe. U slučaju da kupac ne preuzme narudžbu u roku 5 radnih dana (neradni dani se smatraju oni u kojima je trgovina Teleskop centar zatvorena), prodavatelj zadržava pravo otkazati narudžbu i sve naručene proizvode ponovo staviti u prodaju.

Pravo na povrat proizvoda

Kupac ima pravo iz bilo kojeg razloga raskinuti kupoprodajni ugovor u roku 14 dana od kupovine te će prodavatelj izvršiti povrat uplaćenog iznosa umanjen za bilo kakve troškove prvotne dostave narudžbe do kupca. Proizvod mora biti vraćen u originalnom pakiranju, zajedno sa svim pripadajućim dijelovima i neoštećen. U slučaju da se povrat vrši poštom ili dostavnom službom, proizvodi moraju biti zapakirani na isti način kao što su dostavljeni. Na originalnu ambalažu artikla ne smije se pisati adresa dostave i pošiljatelja, niti stavljati naljepnice dostavne službe ili pošte. U slučaju da kupac više nije u posjedu originalne transportne ambalaže, kupac je dužan vraćene artikle zapakirati u neku drugu odgovarajuću zaštitnu ambalažu. Ako tijekom povrata dođe do oštećenja proizvoda zbog neadekvatne ambalaže, prodavatelj ima pravo odbiti zahtjev za povrat proizvoda i uplaćenog iznosa.

Radno vrijeme

Ponedjeljak
ZATVORENO
Utorak
9.00 - 17.00
Srijeda
9.00 - 17.00
Četvrtak
10.00 - 18.00
Petak
10.00 - 18.00
Subota
9.00 - 13.00
Nedjelja
ZATVORENO
CorvusPay
Visa
Mastercard
Maestro
Diners
Discover
American Express
© 2024. Teleskop centar. Sva prava pridržana.
Izrada: Kosinus